Назад
img
Новини
10/01/2024

КАНАДА ПРИЄДНУЄТЬСЯ ДО ГААЗЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ ПРО АПОСТИЛЬ

12 травня 2023 року влада Канади нарешті прийняла рішення про приєднання до Гаазької конвенції 1961 року про відміну вимоги повторної легалізації іноземних офіційних документів і подала відповідні зразки документів. Це стало проривом для української діаспори в Канаді, оскільки після 23.02.2022 року легалізувати українські документи для Канади було дуже проблематично в силу того, що посольство Канади в Україні такі послуги перестало надавати.

Варто зазначити, що приєднання Канади до Гаазької конвенції гальмувалось в силу розбіжностей між різними провінціями Канади, але нарешті компроміс був знайдений.

Рішення про приєднання Канади до Гаазької конвенції про апостиль 1961 року вступає в силу з 11 січня 2024 року. Тобто з 11 січня 2024 року документи, видані в Україні для використання в Канаді підлягають апостилю, а не легалізації. Так само документи, видані офіційними органами Канади, в Україні будуть прийматись з печаткою апостиль. Вимога легалізації офіційних документів для Канади скасована.

Юристи ЮО "ЕНВОЛТ" з радістю допоможуть Вам у проставленні апостилю для Канади на будь-яких документах.

img
Є що запитати?
Залиште свої контакти і ми вам допоможемо
img

Ми не обіцяємо те, чого не реально досягти.

Від нас Ви почуєте правду і лише правду