Назад
img
Новини
10/06/2022

ЗАТРИМКИ В ОФОРМЛЕННІ ID-КАРТОК

Війна росії проти України внесла чимало коректив в наше повсякденне життя, в тому числі і в порядок оформлення тих чи інших документів. В зв’язку з активними бойовими діями багато громадян були вимушені покинути свої домівки, при цьому почастішали випадки втрати та фізичного знищення паспортних документів. Тому звернень щодо оформлення, заміни та відновлення внутрішнього паспорта побільшало.

Проте по всіх регіонах України склалась ситуація, коли громадяни чекають на отримання паспортів ще з початку травня. Це пов’язано з дефіцитом бланків паспортів для айді карток і проблемами в їх постачанні. Відповідно, Державна міграційна служба рекомендує не оплачувати додаткових коштів за терміновість оформлення паспортів, при цьому жодних термінів, коли дефіцит пластику для паспортів буде подолано офіційно не повідомляється.

Оформлення паспортів для виїзду за кордон здійснюється в звичні терміни з можливими затримками на кілька днів. Дефіциту бланків закордонних паспортів на сьогодні не спостерігається.

Детальну інформацію щодо оформлення паспорта громадянина України у формі ІD карти, Ви можете ознайомитися на сторінці Оформлення паспорта вперше, Заміна паспорта та Відновлення паспорта України.

Вам також може знадобитись

img
Персональні документи
Заміна паспорта України
img
Персональні документи
Оформлення паспорта вперше
img
Персональні документи
Вклеювання фото до паспорта
img
Є що запитати?
Залиште свої контакти і ми вам допоможемо
img

Ми не обіцяємо те, чого не реально досягти.

Від нас Ви почуєте правду і лише правду